Η σχολή μας | Dance Secrets
16231
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16231,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Η σχολή μας

Η σχολή μας

Η σχολή μας

Η σχολή μας

Η σχολή μας

Η σχολή χορού Dance Secrets δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα της φυσικής τους κατάστασης, να μάθουν όποιο είδος κοινωνικού χορού επιθυμούν.

 

Καθημερινά (09.00-23.00) διδάσκονται latin, ballroom, ελληνικοί χοροί, argentine tango, hip-hop και oriental, από καταξιωμένους δασκάλους, σε ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα.

 

Πολλοί από τους μαθητές μας αναζητούν μια ευχάριστη συνήθεια για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα. Ορισμένοι σχεδιάζουν ένα αξέχαστο γάμο ή έχουν προσκληθεί σε κάποιο event. Αρκετοί προσδοκούν την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

 

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που σας έφερε κοντά μας, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε. Σας βεβαιώνουμε ότι σύντομα θα γοητεύετε με το χορό σας και θ’ακτινοβολείτε χαρά και ευδαιμονία.

Η ομάδα μας

Όλοι οι δάσκαλοι-προπονητές της σχολής μας, διαθέτουν τα απαραίτητα διπλώματα και πιστοποιήσεις για τη νόμιμη άσκηση του επαγγέλματός τους.

 

Τα προσόντα όμως που τους κάνουν δημοφιλείς κι αξιαγάπητους είναι η μεταδοτικότητα, η ευγένεια και υπομονή τους.

 

Η εξατομίκευση της διδασκαλίας τους κάνει την εκμάθηση κάθε χορού μια εύκολη υπόθεση και την εξέλιξή σας εντυπωσιακά γρήγορη.

Αυλαία και πάμε