Η σχολή μας | Dance Secrets
15280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15280,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Η σχολή μας

Η σχολή μας

Η σχολή μας

Η σχολή μας

Η σχολή μας

Η σχολή χορού Dance Secrets δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα της φυσικής τους κατάστασης, να μάθουν όποιο είδος κοινωνικού χορού επιθυμούν.

 

Καθημερινά (09.00-23.00) διδάσκονται latin, ballroom, ελλ.χοροί, arg.  tango, hip-hop και oriental, από καταξιωμένους δασκάλους, σε ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα.

 

Πολλοί από τους μαθητές μας αναζητούν μια ευχάριστη συνήθεια για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα. Ορισμένοι σχεδιάζουν ένα αξέχαστο γάμο ή έχουν προσκληθεί σε κάποιο event. Αρκετοί προσδοκούν την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

 

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που σας έφερε κοντά μας,είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε. Σας βεβαιώνουμε ότι σύντομα θα γοητεύετε με το χορό σας και θ’ακτινοβολείτε χαρά και ευδαιμονία.

Η ομάδα μας

Όλοι οι δάσκαλοι-προπονητές της σχολής μας, διαθέτουν τα απαραίτητα διπλώματα και πιστοποιήσεις για τη νόμιμη άσκηση του επαγγέλματός τους.

 

Τα προσόντα όμως που τους κάνουν δημοφιλείς κι αξιαγάπητους είναι η μεταδοτικότητα, η ευγένεια και υπομονή τους.

 

Η εξατομίκευση της διδασκαλίας τους κάνει την εκμάθηση κάθε χορού μια εύκολη υπόθεση και την εξέλιξή σας εντυπωσιακά γρήγορη.

Η μέθοδός μας

Αν είναι η πρώτη φορά που ξεκινάτε χορό, σας βεβαιώνουμε ότι απ’τα πρώτα κιόλας μαθήματα θα κατακτήσετε τα βασικά βήματα των πιο διαδεδομένων χορών.Το αμέσως επόμενο στάδιο είναι να γνωρίσετε την τεχνική τους.
Βήματα και τεχνική λειτουργούν συνδυαστικά, ώστε σύντομα να έχετε μια αξιοπρεπή χορευτική παρουσία.
Κανένα ταλέντο δεν απαιτείται,τη στιγμή που ο ρυθμός ,ο συντονισμός των κινήσεων και ο έλεγχος του σώματος μαθαίνονται με υπομονή.
Με μοναδικό εφόδιο την διάθεσή σας,γνωρίστε μας από κοντά και η ζωή σας θ’αλλάξει!

 

Πτυχία

Δάσκαλος χορού – Το ωραιότερο επάγγελμα

 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε ν’αποκτήσετε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό δίπλωμα παγκόσμιας ισχύος στους latin και ballroom χορούς (American & International style), επιλέξτε τον φορέα και αρχίζουμε!

  1. IDTA (International Dance Teachers Assotiation)
  2. EXOE (Ελληνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας), εκπρόσωπος της WDSF (World DanceSport Federation).

Η σχολή μας λειτουργεί και ως εξεταστικό κέντρο από το 2010.

 

To απαιτούμενο διάστημα για να δώσετε εξετάσεις και να παραλάβετε το δίπλωμά σας,εξαρτάται από :

  1. Το επίπεδο του διπλώματος (Bronze, Silver ή Gold) που στοχεύετε.
  2. Από  το χρόνο και τα χρήματα που θα διαθέσετε προκειμένου κι εσείς να είστε σε θέση να κάνετε τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους, διδάσκοντας χορό!

Αυλαία και πάμε