Ερωτήσεις

 

Στο χορό δεν υπάρχει "νωρίς" ή "αργά". Από τη στιγμή που ένα παιδάκι ξεχωρίζει το δεξί από το αριστερό και ένας μεγαλύτερος μπορεί να περπατά, μπορεί και να χορέψει. Στο διαγωνιστικό επίπεδο επίσης δεν υπάρχει όριο γιατί κάθε μαθητής συναγωνίζεται στη δική του κατηγορία.

Παιδιά( από 7 έως 11),

έφηβοι (απο 12 έως 15),

νέοι (από 16 έως 18),

ενήλικες (απο 19 έως 34) και

πρεσβύτεροι (απο 35 και άνω).

Σε επαγγελματικό επίπεδο τα όρια στενεύουν. Για μαθητές άνω των 40 προαπαιτείται αθλητική ή άλλη χορευτική παιδεία.


 Όχι δεν χρειάζεται. Τον ρόλο του καβαλιέρου ή της ντάμας τον έχουν οι δάσκαλοι για τις γυναίκες και οι δασκάλες για τους άντρες της σχολής. Στις περιπτώσεις των ομαδικών μαθημάτων και επιδείξεων παρτενέρ σας είναι οι αντίστοιχοι μαθητές-τριες ή δάσκαλοι-ες.


Τα βασικά βήματα σε κάθε χορό στο διάστημα μιας «σχολικής» περιόδου έχουν σίγουρα αφομοιωθεί. Το επίπεδο όμως που θέλει να φτάσει κανείς εξαρτάται από τον τύπο μάθησης του, καθώς και από την οικειοθελή πρακτική εξάσκηση που είναι διατεθειμένος να κάνει. 


Το ευτύχημα σε σχέση με τα γυμναστήρια είναι ότι σε μας δεν χρειάζεται « στολή». Άνετα ρούχα και παπούτσια που σας επιτρέπουν να κινείστε με χάρη και κομψότητα. Ειδικά παπούτσια για latin & ballroom ή standard χορών θα προμηθευτείτε εάν και εφόσον οι απαιτήσεις σας από το χορό αυξηθούν.


Στη σχολή μας διδάσκονται αποδεκτά βηματολόγια και κανονισμοί εναρμονισμένοι και σύμφωνοι με αυτούς της Διεθνούς Χοραθλητικής Ομοσπονδίας IDSF (International DanceSport Federation). Μέλος της IDSF είναι η ΕΧΟΕ στην οποία ανήκει η σχολή μας. Σχολές που παρεκκλίνουν, λειτουργούν εκβιαστικά  έτσι ώστε να μην μπορείτε να χορέψετε με κανέναν άλλο μαθητή –τρια χορού πλήν των συμμαθητών σας!


Αν και πρότασή μας είναι ο συνδυασμός ιδιαίτερων και ομαδικών μαθημάτων, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρόνο, κατανοούμε την περίπτωση που ο τρόπος ζωή σας δεν σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε group συγκεκριμένων ημερών και ωρών. Τα ατομικά σας μαθήματα πραγματοποιούνται όποτε σας εξυπηρετεί με δυνατότητα αλλαγής, μετά από συννενόηση.


Θέλοντας να αποφύγουμε αρνητικά στοιχεία άλλων σχολών και μιμούμενοι μόνο τα θετικά τους, σας εξασφαλίσαμε « την δική σας» αίθουσα.


Μια παρέα, ένας σύλλογος, μια ομάδα εργαζομένων, συμμαθητών ή συμφοιτητών, συστήνουν group. Μένει αδιάσπαστη και χωρίς παρεμβολές….ανεπιθύμητων!!!diploma Ο χρόνος για επαγγελματικό δίπλωμα, είναι κάτι πολύ σχετικό και η απάντηση θα σας δοθεί αφού πιστοποιήσουμε τον τύπο μάθηση σας. Μόνο όταν είμαστε απολύτως βέβαιοι (μαθητής-τρια και δάσκαλοι) ότι η επιτυχία στις εξετάσεις είναι εξασφαλισμένη, θα εξετασθείτε στην σχολή. Η dancesecrets είναι εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο της ΕΧΟΕ.


Σε 10 διδακτικές ώρες, ο πρώτος χορός του γάμου σας, θα μείνει αξέχαστος σε σας και στους δικού σας. Οι ώρες θ’ αυξηθούν στη περίπτωση που θελήσετε να διδαχτείτε το «απαραίτητο» ζεϊμπέκικο του γαμπρού ή κάποια δημοτικά που καλείται να «σύρει» η νύφη.